Update: Concursul organizat împreună cu cei de la Baroque Books & Arts a luat sfârșit. Mulțumesc tare mult pentru comentarii și mai ales pentru sinceritate! Eu aș fi premiat toate răspunsurile, dar ce concurs ar mai fi fost atunci acela, nu-i așa?!:) Câștigătoarea este Dobrișan Maria Ancuța. Felicitări și să te bucuri de cărțile lui Thorsten Havener!

Câștigă două titluri Baroque Books & Arts

Pentru că este luna mărțișorului, m-am gândit să vă provoc la un concurs, pe care l-am pus la cale împreună cu prietenii de la Baroque Books & Arts. Perioada de desfășurare va fi cuprinsă între 11 și 25 martie (inclusiv) iar cărțile puse în joc sunt „Știu ce gândești“ și „Nu dezvăluiți niciodată secretul“, ambele scrise de Thorsten Havener (expert în limbaj corporal și în strategii mintale). Un pachet alcătuit din aceste două titluri va ajunge la câștigător, care va fi ales prin tragere la sorți.

Știu ce gândești

„Sunt cât se poate de onest, vă povestesc o mulțime de detalii din viața mea personală și vă împărtășesc o mulțime de experiențe și de așteptări, cu scopul de a vă iniția în arta mea, în arta de a citi gândurile“.
Thorsten Havener

Nu dezvăluiți niciodată secretul

„Secretele au puterea să stăpânească lumea. Secretele mi-au dat aripi, mi-au dat încredere, mi-au permis să ajung acolo unde mi-am dorit. Iubesc secretele!“
Thorsten Havener

Știu ce gândești

„Sunt cât se poate de onest, vă povestesc o mulțime de detalii din viața mea personală și vă împărtășesc o mulțime de experiențe și de așteptări, cu scopul de a vă iniția în arta mea, în arta de a citi gândurile“.
Thorsten Havener

Nu dezvăluiți niciodată secretul

„Secretele au puterea să stăpânească lumea. Secretele mi-au dat aripi, mi-au dat încredere, mi-au permis să ajung acolo unde mi-am dorit. Iubesc secretele!“
Thorsten Havener

Condiții de participare la concurs

1. Răspundeți, printr-un comentariu pe această pagină, la întrebarea:

Cât de mult contează prima impresie?

2. Abonați-vă la newsletter-ul pepit.ro!
3. Dați follow paginii de facebook @pepitcucarti!

Vă rog să lăsați câte un singur comentariu de persoană, cu nume real și complet, cu adresă de e-mail validă!


Câștigătorul va fi anunțat prin e-mail și pe @pepitcucarti în ziua de 26 martie. Cărțile vor fi trimise de cei de la Baroque Books & Arts la adresa fizică a câștigătorului!

Baftă și nu uitați să fiți magici 🙂 !

27 Comments

 1. În ceea ce mă privește, oscilez în a da un răspuns exact. Deși e importantă prima impresie, de multe ori în viață mi s-a întâmplat să îmi fac o primă părere greșită despre o persoană și ulterior să descopăr, cu surprindere că de,fapt,persoana în cauză era minunată.

  1. Pentru mine contează foarte mult, poate mai mult decât ar trebui, dar mi s-a întâmplat de puține ori să am motive să-mi schimb în timp părerea pe care mi-am făcut-o despre o persoană la prima vedere.

 2. Da, conteaza mult pentru ca lasa urme in memoria celuilalt care, apoi, nici nu este obligat sa faca un efort pentru a-si schimba aceasta impresie.
  Da, conteaza prima impresie din punct de vedere al curateniei fizice (va rog nu radeti, am avut nenumarate dezamagiri), pentru ca asta denota bun simt.

 3. Pentru mine nu stiu daca conteaza atat de mult prima impresie. De obicei vezi fizicul si apoi cealalta persoana din spatele fizicului. Incerc sa las o perioada de timp sa treaca pt ca persoana respectiva sa-si dezvaluie personalitatea.

 4. Da. Contează. Si de multe ori e greșită, pentru ca prima impresie se face si sub imperativul momentului (esti nervos pe cineva, din cauza a ceva, esti mai bine dispus decât e cazul etc). Însă, în anumite ssituații si in cazul unor oameni cu „antene speciale”, prima impresie e definitorie, corectă.

 5. Contează, deși în multe situații poate fi inexact, din cauza „umorii” sub imperativul căreia te aflai, erai nervos, foarte grăbit, opacizat de altceva ..
  Totusi, chiar de nu este corectă față de persoană, ea contează, creînd poduri sau ziduri între persoane.
  Cu timpul, opiniile se pot reconsidera..

 6. Pentru mine nu conteaza foarte mult prima impresie.Am invatat ca omul il cunosti in timp sau poate nu il cunosti niciodata perfect.

 7. Contează, însă nu e ceva definitiv. Oricând se pot întâmpla evenimente care sa ma faca sa îmi schimb impresia. In bine sau in rau, depinde.

 8. In unele cazuri se dovedeste mai tarziu a fi corecta, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa o luam ca fiind un adevar garantat despre acea persoana.

 9. Da, contează foarte mult.E cartea de vizita a fiecărei persoane. Pana începi sa cunoști omul vezi doar fatada.

 10. Pentru mine nu contează,mai întâi vreun sa cunosc omul și după aceea îmi fac o impresie. Aparentele pot sa însele

 11. Pentru mine, prima impresie nu contează. De multe ori, prima impresie poate fi înșelătoare.

 12. Pentru mine contează foarte mult prima impresie și dacă aceasta nu este favorabilă, atunci greu o să văd altfel lucrurile.Și de cele mai multe ori, prima impresie nu m-a înșelat.

 13. Prima impresie conteaza mult, cel putin pana ajungi sa cunosti mai bine omul respectiv si sa verifici daca simturile te-au inselat si ai facut o apreciere corecta sau nu.

 14. Prima impresie conteaza, dar uneori poate sa induca in eroare. Cel pe care il evaluam la o prima vedere poate fi cu totul altfel intr-un alt context, asa ca n-ar trebui sa il catalogam deja, ci sa incercam sa il vedem si din alte unghiuri.

 15. Foarte mult contează prima impresie caci asa iei hotararea daca doresti sa continui interactiunea cu persoana repsectiva sau nu.

 16. Prima impresie este foarte importantă, în 99%din cazuri , prima impresie nu mă înșală. În funcție de ea, îmi conturez o impresie despre om, decid dacă rezonez sau nu cu el.

 17. Prima impresie este uneori cea adevărată. Alteori se dovedește că prima impresie este eronată. 🥰🥰🥰🥰

 18. Eu nu tin aproape niciodata cont de prima impresie. Chiar daca atunci se activeaza anumite instincte si subcobstientul poate incearca sa ne avertizeze in vreo privinta, oamenii sunt de o complexitate incredibila. Nu ii poti descoperi intr-o singura intalnire. Sigur, depinde si de context. Daca intalnesc, de exemplu, un om care raneste un animal, atunci prima impresie e cu siguranta corecta: e un psihopat. 🙄

 19. Nu prea contează prima impresie pentru că de cele mai multe ori este înșelătoare, așa că prefer să îi acord mai multe șanse.

 20. Pentru mine contează foarte mult, poate mai mult decât ar trebui, dar mi s-a întâmplat de puține ori să am motive să-mi schimb în timp părerea pe care mi-am făcut-o despre o persoană la prima vedere.

Comments are closed.