Despre mine

Înainte să-mi placă să citesc îmi plăcea să ascult. Seara îmi citea mama, ziua îmi învârtea povești pick-up-ul. La biblioteca satului mergeam doar ca să-l văd pe cel mai chipeș băiat din școală și ca s-o ascult pe bibliotecară cum vorbește despre cărți. De citit din plăcere m-am apucat târziu, pe la începutul liceului, și asta după ce mi-am cumpărat, cu bani primiți de la mama unei prietene, „Zbor în bătaia săgeții“, a lui Patapievici. Nu-mi amintesc prea multe detalii din acea carte dar știu că tot ce am găsit în ea despre prietenie, cărți, eșec și iubire mi-a dat un optimism de care aveam mare nevoie pe-atunci.

Pentru că mi-a plăcut să pictez și să desenez, am făcut Liceul de Artă „Dinu Lipatti“ din Pitești. Am ajuns, totuși, să studiez  Istoria Artei (la Facultatea de Istoria și Teoria Artei din cadrul Universității de Arte București) și să fac un master la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI). Am lucrat o vreme la Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC), dar m-am mutat repede în tabăra jurnaliștilor. 

Am fost reporter la Radio România Cultural și redactor la revista Money Express iar în ultimii 10 ani am colaborat cu mai multe platforme online, printre care Bookaholic.ro și Life.ro. Momentan, mă ocup de paginile de Art&Life ale revistei New Money.

Am scris un roman, Dărâmătoarele”, pe care l-au citit, cel mai probabil, familia și prietenii, dar care mi-a dat euforia unui început de drum.

Pepit.ro există din dorința de a împărți și cu alții entuziasmul pe care-l trăiesc eu atunci când citesc cărți care mă frământă, mă schimbă și mă fac să cresc. Încerc să scriu aici ca și cum i-aș vorbi unui prieten, așa că tare mult îmi doresc ca și voi să fiți prietenoși, chiar și atunci când nu veți rezona cu anumite texte.